• Kermis@bizz 2011

  -10 november 2011-

  De herfstvakantie is voorbij en na een spannende week zit ook ons Kid@bizz-project er op. 

  Deze week werd er hard gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen voor de grote dag.  Maandag stond er nog een winkelbezoek op het programma en dinsdag werden de laatste afspraken gemaakt.  Woensdag moest er gekookt worden en wie niet in de keuken kroop, werkte verder aan het prijzenkraam en het uitzoeken van materiaal voor de spelletjes.

  En toen was het donderdag!  Na het belsignaal om 13.20u zwermden de leerlingen van 6A en 6B uit over de speelplaats: tafels opzetten, spelletjes uittesten, prijzen schikken, snoep op stapels leggen, een vuurtje klaarmaken...  Om 2 uur was alles klaar en toen begon het wachten op de eerste klanten.  De kleutertjes kwamen na hun turnles snel even kijken welke spelletjes ze straks konden spelen en toen verzamelden de leerlingen van 3A en 3B rond de kassa.  De eerste spelletjeskaart werd verkocht, het eerste spel werd gespeeld en de eerste punten werden verdiend.

  START

  16.30u: De speelplaats is leeg, de kermis is voorbij.  We hebben nog 1 ding te doen... berekenen hoeveel winst we gemaakt hebben (want winst is er, daar zijn we zeker van)

  Bedankt voor je hulp, bedankt voor je bezoek... We zullen de euro's goed besteden...