• Hapjes Bar op school dag 1

  Wat stond er vandaag op het menu van de Hapjes Bar op school?

  Vanmorgen om half 10 werden de eerste hapjes klaargemaakt en deze namiddag om 2 uur stond er een rij van 90 kinderen aan te schuiven om hun hapje in ontvangst te nemen.

  Aan de slag om milkshake te maken

  DSCN9038.JPG

  DSCN9039.JPG

  DSCN9043.JPG

  Fruitsla maken is toch niet zo gemakkelijk als iedereen denkt...

  DSCN9050.JPG

  DSCN9051.JPG

  DSCN9052.JPG

  DSCN9053.JPG

  Van de lange rij hebben we spijtig genoeg geen foto's, maar de hapjes kunnen we wel tonen...

  DSCN9046.JPG

  DSCN9056.JPG

  En tot slot gingen de ondernemers ook nog aan de afwas!

  DSCN9044.JPG

 • Gezond Scoort - 21 oktober Afsluiter op Lierse

  Na 3 weken aandacht voor gezond eten, bewegen en niet roken was het vandaag de grote dag.  Zou iedereen zijn diploma krijgen en welke spelers zouden die diploma's komen overhandigen?

  De dag begon met een korte nabespreking van het project in de klas.  Wie had er extra zijn best gedaan deze 3 weken en wat ga je zeker blijven doen?

  Om kwart over 9 vertrokken we naar het stadion van Lierse waar we meteen mochten aanschuiven aan een ontbijttafel die gevuld was met gezonde dingen.  Wie beweert dat gezond eten niet lekker is, mag nog eens nadenken.  Er werd meer dan voldoende gegeten!

  DSCN9009.JPG

  DSCN9011.JPG

  DSCN9012.JPG

  Toen iedereen zijn buikje vol had, kregen we een korte rondleiding door het stadion van een oud-Lierse speler.  Hij kon ons heel veel verhalen vertellen over vroeger en nu!  De tijd ging veel te snel voorbij.

  DSCN9017.JPG

  DSCN9026.JPG

  DSCN9029.JPG

  Om 11 uur stonden de ouders en de pers aan de deur van het stadion.  Er werden nog snel enkele stoelen bijgeschoven (ook voor de 2 spelers die op hun vrije dag toch naar het stadion kwamen) en dan kon iedereen zijn diploma in ontvangst nemen.

  DSCN9032.JPG

  DSCN9033.JPG

  klik hier om het nieuwsbericht op RTV te bekijken.

  Proficiat, jullie hebben allemaal erg jullie best gedaan, geniet van de receptie, de mooie foto's en beelden op tv.  Hopelijk blijven jullie aandacht besteden aan gezond eten, bewegen en NIET-roken.